Stipendije

Catholic Academic Exchange Service (KAAD) dodjeljuje stipendije za studiranje i znanstvene stipendije za mlade akademski obrazovane kršćane. U okviru programa za istočnu Europu dva puta godišnje (ožujak i rujan) dodjeljuju se stipendije za studiranje, znanstveno usavršavanje ili za znanstvene projekte. Zainteresirane osobe, pritom, mogu sami odabrati instituciju kao npr.: visokoškolsku ustanovu, istraživački institut, arhiv, kliniku i sl. za svoj boravak u Njemačkoj. Više informacija ovdje.

 

Sveučilište Calabria nudi 80 stipendija za međunarodne studente koji žele upisati master studij (diplomski studij, drugi ciklus studiranja) tijekom akademske 2014./2015. godine. 

Republika Rumunjska je objavila program stipendija koje dodjeljuje stranim državljanima za akademsku 2014./2015. godinu.  Rok za prijavu je 14. veljače 2014. godine. Više informacija možete pronaći na WEB stranici:: http://www.mae.ro/node/1794.

Otvoren je natječaj za stipendiranje mobilnosti i akademske razmjene u okviru Erasmus Mundus Action 2 projekta Basileus V. Rok za prijavu je 2. veljače 2014. g. Više informacija i online prijave na web stranici http://www.basileus.ugent.be.

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS