Stipendije

U tijeku je natječaj za Sveučilište u Granadi za ljetni semestar 2017./2018. Za studente Sveučilišta u Mostaru odobrene su 3 stipendije za preddiplomski studij i jedna za doktorski (1 semestar).
Ukoliko zainteresirani studenti nisu studenti engleskog jezika u tom slučaju trebaju imati odgovarajući certifikat min B1 za engleski (službeni certifikat potreban) ili pak da imaju predznanje španjolskog jezika - ukoliko ne potrebno je polagati test online putem  (prijave za polaganje su u tijeku -rok je 6.9.2017.) Molimo zainteresirane studente da dostave svoj CV, prijepis ocjena (na engleskom), kopiju putovnice, potpisan ugovor o učenju do 15.10.2017.  na email adresu Ureda  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Nakon što se pošalju nominacije Sveučilištu u Granadi  studenti će biti informirani na vrijeme o daljnjim koracima.
Više informacija o administrativnoj proceduri može se pronaći ovdje, a za sva daljnja pitanja Ured za međunarodnu suradnju stoji Vam na raspolaganju.

U tijeku je prijava za polaganje ispita iz španjolskog jezika za dobivanje službenog certifikata, koji omogućava ostvarivanje razmjene sa Sveučilištem u Granadi u ljetnom semestru 2017./2018.

Prijave se primaju do 6.9.2017. g., na e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a ispit će se održati 12.09.2017. g.

Mole se zainteresirani studenti za razmjenu sa Sveučilištem u Granadi (osim studenta engleskog jezika) da se prijave za polaganje ovog ispita.

Više informacija može se pronaći ovdje.

Pozivnica za međunarodnu GDC konferenciju (bienale) koja će se održati u Mostaru od 4.10.2017. g. go 7.10.2017. g. može se preuzeti ovdje.

 Poziv za 6. godišnji forum EUSDR, koji će se održati u Budimpešti od 18. do 19. listopada 2017. može se preuzeti ovdje.

U tijeku je natječaj za prijavu studenata (sva tri ciklusa) i osoblja (nastavnog i administrativnog) na Sveučilište Masaryk u Brnu, Češka za ljetni semestar 2017./2018.

Prijave su otvorene za sva tri studijska ciklusa i za studente je odobreno ukupno 6 stipendija, a za nastavno i administrativno osoblje po jedna stipendija.

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS