Stipendije

U tijeku je Natječaj za prijavu studenata na Sveučilište METU u Ankari, Turska za zimski semestar 2017./2018., a za naše Sveučilište je odobrena 1 stipendija.

Produljen je rok za prijave na Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za Sveučilište u Granadi. Rok za prijavu na web platformu Sveučilišta u Granadi je 29.05.2017. g.

Mole se svi zainteresirani studenti da do 28.5 dostave traženu dokumentaciju na email adresu ureda za Međunarodnu suradnju  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  kako bi mogli biti
nominirani, jer bez službene nominacije prijava neće biti potpuna.

Godišnja prezentacija programa američkih stipendija - Education USA mogućnosti nastavka školovanja u SAD-u održat će se 01.06.2017. g. u 13:30 sati na Filozofskom fakultetu, amfiteatar A. B. Šimić (br. 12).

Više informacija o Hubert H. Humphrey Fellowship programu stipendiranja Vlade USA za akademsku 2018./2019. može se pronaći ovdje.

Od 2017. godine otvorene su dvije stipendije za mlade istraživače i znanstvenike, kao i stipendije za gostujuće profesore.

Pojedinosti (informacijski paket i prijavni obrazac) dostupni su na internetskoj stranici Sveučilišta.

Za sve upite vezane uz program stipendiranja, molimo pošaljite e-mail na:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS