Stipendije

Više informacija o UNESCO/Poljska programu stipendiranja za 2017. godinu:

Letter of announcement
Information sheet
Annex I
Annex II
Annex III

Više informacija o programu stipendiranja Europskog foruma Alpbach može se pronaći ovdje.

Otvoren je natječaj za prijavu za mobilnost studenata i osoblja na Sveučilište u Splitu. Za Sveučilište u Mostaru odobrene su tri stipendije za studente prvog i drugog ciklusa te 1 stipendija za nastavno i 1 za administrativno osoblje.
Zainteresirani kandidati  trebaju dostaviti potrebnu dokumentaciju prema linku natječaja do 24.03.2017. na email adresu  erasmus+ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Više informacija ovdje

SPARK traži svoju četvrtu generaciju startupa. Natječaj je otvoren do 16.3.2017. g.
Mladi ljudi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njenoj realizaciji imaju priliku to napraviti u SPARKu. 
Za više informacija organiziran je Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 14.3.2017. g. u trajanju od 15 do 17 sati. 

Udruga eSTUDENT iz Zagreba koja broji više od 300 članova bavi se organizacijom raznih projekata među kojima je i Case Study Competition.

Case Study Competition je vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva namijenjeno studentima različitih područja interesa. Studenti tako dobivaju priliku pokazati svoja znanja i vještine pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim poslodavcima. Održava se u Zagrebu, a budući da je to regionalno natjecanje, cilj je privući što veći broj studenata iz Bosne i Hercegovine. Otvorenje je 6. ožujka.

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS