Novosti

Diplomski studij - 1. godina

Studenti koji su položili ispit iz predmeta "Distribuirani računalni sustavi", dužni su dostaviti indeks u studensku referadu do petka,  26. svibnja 2017. g., radi upisa ocjene.

Produljen je rok za prijave na Erasmus+ natječaj za mobilnost studenata za Sveučilište u Granadi. Rok za prijavu na web platformu Sveučilišta u Granadi je 29.05.2017. g.

Mole se svi zainteresirani studenti da do 28.5 dostave traženu dokumentaciju na email adresu ureda za Međunarodnu suradnju  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  kako bi mogli biti
nominirani, jer bez službene nominacije prijava neće biti potpuna.

Studij računarstva

Studenti koji su položili ispite na travnjskim ispitnim rokovima iz predmeta kod prof. dr. sc. Svena Gotovca, ocjene će moći upisati u petak, 26. svibnja 2017. g. u 15.00 sati /D304/.

Preddiplomski studij - 3. godina

Nastava iz predmeta "Mobilne komunikacije", zakazana za 23.05.2017. g. otkazuje se. Nastava zakazana za srijedu, 24.05.2017. g. održat će se prema redovitom rasporedu.

Studij računarstva

Prof. dr. sc. Sven Gotovac će obaviti upis ocjena iz predmeta "Arhitektura digitalnog računala", "Elektronika", "Primjena računala u industriji", "Operacijski sustavi", "Napredne strukture i algoritmi" i "Napredne arhitekture računala" u petak, 26. svibnja 2017. g. u 15.00 sati /D304/. U isto vrijeme održat će se i predaja seminarskih radova iz predmeta "Ugradbeni računalni sustavi".

CAD/CAM centar
Sveučilište u Mostaru
BioEMIS